Kicks #2: Nike AF1 Low Premium DJ Premier


It has been a while since i left this blog with my story as for the last 3 weeks, I’m on working trip to Indonesia…Bali, Semarang and Jakarta to be specific which the only post that I managed to bring up was the post on the Gatsby Street Fair. I will not write about my wonderful adventure that I had while I’m in Indonesia (which I really were having fun there instead of working!), whereas this is about the new kicks that I’ve acquire while I’m wondering alone in The Gardens last Sunday.
The kicks is this….

The DJ Premier x Nike Air Force 1 Low has distinctive design of black, darn green, dark blue colourway with premium materials being used on the upper which mostly leather, a soft leather too which I like it very much. A sleek design with laser engraved details onto the upper, including DJ Premier that written over the two heels at the back.
The in-sole (Air-SoleTM) comes with all-over design and the outer sole is translucent with a design underneath and the upper also comes with contrasting stitching, matching colourway of the tongue tag.
Furthermore DJ Premier is written on the laces which come in black and white laces, also the lace-locks. All in all, this signature shoes will be one of my ultimate collection so far with its design and also the comfort of it.
Advertisements

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Anda mempunyai masalah bau badan? ataupun dalam bahasa inggeris-nya `Body Odour (singkatan-nya BO)?. Jangan risau untuk mencari solution yang sesuai dengan masalah anda kerana pada April 2010, Nuffnang dengan kerjasama Gatsby Malaysia akan mengadakan satu acara yang menarik iaitu Gatsby Deodorant Stree Fair yang akan diadakan di Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur pada 17 Aprill 2010, pukul 10 pagi hingga 5 petang.

Terdapat pelbagai aktiviti yang menawarkan perlbagai hadiah yang menarik bakal korang rebut, perghhh dah la dapat info tentang bagaimana cara untuk menghilangkan B.O, dapat hadiah pulak tu. Antara permainan yang korang boleh turut serta ialah untuk memperoleh jemputan ke acara yang menarik ini ialah:

  1. Spot the deodorant (Mencari Deodorant) – 60 saat diberikan untuk anda mencari deodorant yang tersembunyi, time is running out!
  2. Rope Skipping (Lompat Tali =S) – berskipping tanpa henti
  3. Bacteria Attack (Memusnahkan Bakteria) – musnahkan sebanyak mana bakteria yang anda mampu…iya betul bakteria jahat sahaja!
  4. Balloon Throwing (Membaling Belon) – acara old-school yang mengkehendaki anda untuk membaling sebanyak mana belon yang anda mampu tapi jangan sampai deodorant yang menangkapnya. Jadi throw smart!
  5. Basketball Shooting (Melontar Bola Keranjang) – bukan acara 3 on 3 seperti biasa, just melontar bola keranjang kedalam hoop yang bergerak, wah susah jangan khuatir deodoran Gatsby akan memastikan anda sentiasa selesa!
Jangan lepaskan perluang dan lawati laman sesawang di Gatsby Street Fair untuk maklumat lanjut dan alami kemeriahannya (semangat sangat plak aku).
Bukan orang Lembah Klang? tetapi mahu turut serta tetapi tidak tahu bagaimana hendak ke Berjaya Timesquare…mudah sahaja anda boleh naik KTM komuter dari pada semua arah dan berhenti di KL Sentral, cari signboard yang akan membawa anda ke stesen Monorail, beli tiket Monorail ke Imbi yang berharga RM 1.60 untuk perjalanan sehala dan wal-lah! anda sudah sampai ke acara yang penuh keriangan dan keselesaaan
Jom ramai-ramai kita ke Gatsby Deodorant Street Fair yang dibawakan oleh Nuffnang dan Gatsby Malaysia!. Nak join aku pergi sekali?

Indonesia

This is the country that will be my next destination as insyaAllah starting next week i will be working there for about 3 weeks. Apparently, I’ve already been there…no, not Bali how cliche, last year I was accompany my dad and my grandmother. The reason was that both of them wanted to sent my grandmother’s maid to her hometown in Bondowoso which is an up-hill area in the East Java where it took a mere 8 hours travel by car from the Bandarudara Juanda (Juanda Airport) which is in the city of Surabaya.
Yes, this time around insyaAllah i will go to several places in Indonesia like Denpasar, Semarang and Jakarta itself. I hope that i will have a good time while i’m in Indonesia even though this time around it is not a leisure travel whereby it is more to business travel a.k.a working.
Maybe i will post some pictures or writing from there.