India

Assalamualaikum,
Namastee
Dah lama aku in hiatus  al maklumlah urusan kerja di luar kawasan read:outstation. Aku dah nak dekat seminggu lebih dekat India specifically dekat Bangalore dan sekarang dekat Greater Noida berhampiran Delhi dan Ghaziabad (sila google if tak tau).
Alhamdulillah so far, I like the environment mungkin sebab sekarang menghampiri musim sejuk so cuaca agak berangin dan sejuk sekitar 20 – 24 darjah celcius, bagi aku ok lagi kurang sikit aku berpeluh. Bercakap pasal berpeluh, aku hanya berpeluh dekat sini bila makan masakan yang pedas kat sini wow memang menarik.
Aku akan kongsi gambar-gamabr aku di sini nanti, sementara ini ni lah dia aku di Commercial Street, Bangalore

Syukriya and chaloo