India

Assalamualaikum,
Namastee
Dah lama aku in hiatus  al maklumlah urusan kerja di luar kawasan read:outstation. Aku dah nak dekat seminggu lebih dekat India specifically dekat Bangalore dan sekarang dekat Greater Noida berhampiran Delhi dan Ghaziabad (sila google if tak tau).
Alhamdulillah so far, I like the environment mungkin sebab sekarang menghampiri musim sejuk so cuaca agak berangin dan sejuk sekitar 20 – 24 darjah celcius, bagi aku ok lagi kurang sikit aku berpeluh. Bercakap pasal berpeluh, aku hanya berpeluh dekat sini bila makan masakan yang pedas kat sini wow memang menarik.
Aku akan kongsi gambar-gamabr aku di sini nanti, sementara ini ni lah dia aku di Commercial Street, Bangalore

Syukriya and chaloo

One thought on “India

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s