Rasuah – geram pulak aku

Baru lepas baca pasal kes yang mengemparkan seluruh negara iaitu dua penjawat awam di tahan SPRM dan lagi panas lepas baca artikel di Apemazing memang betul si perasuah akan sedaya upaya fight kes yang disabitkan ke atas mereka sampai menang dengan mengupah barisan peguam handalan. Itulah ironinya, kena tahan tapi ada high chance untuk lepas. Sebab apa? sebab mampu untuk lepaskan diri.

Inilah akibatnya banyak tengok siri peguam macam Suits, power cerita tu style pun style. Aku suka cara Harvey Spector dan Mike Ross cari info dan data untuk menang kes yang diorang kena lawan.

p12922729_b_v8_aa

Power