Ads is my game

I always like advertising since forever, It is my passion even though I don’t have the chance to be in the industry or make a living out of it. Still the passion is still there as I always envy the creativity that are shown by the player of the industry big or small which I’m really hope that one day I will be a part of it.

No idea?

Krups: Model

Mini: Small & Sweet?

Playstation 3: All in one entertainment system

Sugar free lollies

Mini: Fun

Peugeot 308: Fuel efficient?

Krups Coffee Maker: Wow!

Source:Designlenta

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Anda mempunyai masalah bau badan? ataupun dalam bahasa inggeris-nya `Body Odour (singkatan-nya BO)?. Jangan risau untuk mencari solution yang sesuai dengan masalah anda kerana pada April 2010, Nuffnang dengan kerjasama Gatsby Malaysia akan mengadakan satu acara yang menarik iaitu Gatsby Deodorant Stree Fair yang akan diadakan di Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur pada 17 Aprill 2010, pukul 10 pagi hingga 5 petang.

Terdapat pelbagai aktiviti yang menawarkan perlbagai hadiah yang menarik bakal korang rebut, perghhh dah la dapat info tentang bagaimana cara untuk menghilangkan B.O, dapat hadiah pulak tu. Antara permainan yang korang boleh turut serta ialah untuk memperoleh jemputan ke acara yang menarik ini ialah:

  1. Spot the deodorant (Mencari Deodorant) – 60 saat diberikan untuk anda mencari deodorant yang tersembunyi, time is running out!
  2. Rope Skipping (Lompat Tali =S) – berskipping tanpa henti
  3. Bacteria Attack (Memusnahkan Bakteria) – musnahkan sebanyak mana bakteria yang anda mampu…iya betul bakteria jahat sahaja!
  4. Balloon Throwing (Membaling Belon) – acara old-school yang mengkehendaki anda untuk membaling sebanyak mana belon yang anda mampu tapi jangan sampai deodorant yang menangkapnya. Jadi throw smart!
  5. Basketball Shooting (Melontar Bola Keranjang) – bukan acara 3 on 3 seperti biasa, just melontar bola keranjang kedalam hoop yang bergerak, wah susah jangan khuatir deodoran Gatsby akan memastikan anda sentiasa selesa!
Jangan lepaskan perluang dan lawati laman sesawang di Gatsby Street Fair untuk maklumat lanjut dan alami kemeriahannya (semangat sangat plak aku).
Bukan orang Lembah Klang? tetapi mahu turut serta tetapi tidak tahu bagaimana hendak ke Berjaya Timesquare…mudah sahaja anda boleh naik KTM komuter dari pada semua arah dan berhenti di KL Sentral, cari signboard yang akan membawa anda ke stesen Monorail, beli tiket Monorail ke Imbi yang berharga RM 1.60 untuk perjalanan sehala dan wal-lah! anda sudah sampai ke acara yang penuh keriangan dan keselesaaan
Jom ramai-ramai kita ke Gatsby Deodorant Street Fair yang dibawakan oleh Nuffnang dan Gatsby Malaysia!. Nak join aku pergi sekali?